Aktualno

Mlado vino MUKI spet na voljo

Pubec Muki že čaka na Vas! Muki ~ Muškat ottonel ~ suho ~ 2020 Prodaja mladih vin pod znamko Pubec se je pričela prav danes. Pohodimo (prebrodimo) koronavirus s steklenico našega Mukija!

Tudi v času koronavirusa vam vino dostavimo

Pozdravljeni dragi vinoljubci! Zaradi poostritve ukrepov vas vse več povprašuje, ali vam lahko vino dostavimo mi. Seveda. Nekaj naročil že imamo, zato zbiramo naročila, saj bomo v naslednjih dveh dneh izvedli dostavo – Maribor in okolica. Informacije o ponudbi vin najdete na naši spletni strani. http://mukenauer.si/vino-2/ Za dodatne informacije in naročila pa pišite v zasebno sporočilo ali […]

Zaključili smo prvi dve opravili v vinogradu – vinska rez in vez

Čas hitro beži. Narava nas je predčasno obdarila z veliko sončnih dni. Prave zime sploh nismo imeli moč občutiti. Zaradi tega sta prvi opravili v vinogradu opravljeni hitreje kot v preteklih letih.

Svečinska vina tudi na vinskem sejmu v Amsterdamu

Wine Proffesional velja za največji vinski sejem na Nizozemskem. Na ta dogodek prihajajo izključno vinski poznavalci iz različnih nizozemskih hotelov in restavracij. Tokrat so se predstavila tudi svečinska vina. Sejem je potekal od 13. do 15. januarja. Vinogradništvo Mukenauer sta zastopali hčeri Špela in Lucija.

Želimo vam vse dobro

V novem letu vam želimo vse dobro in naj se vam uresničijo vse najlepše želje!

Na Nizozemsko

Sredi novembra smo se skupaj z drugimi vinogradniki iz Svečine odpravili na Nizozemsko, kjer smo predstavljali svoja vina.

sl_SISlovenian
en_GBEnglish sl_SISlovenian